WWW.KAMENIK.HR

Kérdése van? +385(0)900011

Kategorije
WWW.KAMENIK.HR

Kérdése van? +385(0)900011

  • Kategorije
    • BlackFriday 836
    • Djeca 50975
    • Kuća i vrt 123542
    • Elektronika i kućanski aparati 7731
    • Kultura i zabava 1577
    • Ljepota i zdravlje 28984
    • Moda 501
    • Supermarket 7634
    • Sport i turizam 4955
    • Auto oprema i pribor 4088
  • OPĆI UVJETI POSLOVANJA
  • REKLAMACIJE I POVRAT
  • KONTAKT
  • BLOG
6806583606
Komplet za uzgoj kućnih gljiva Bukovača
13
39 € 
34 €
  1. Gljive za uzgoj
  1. Kuća i vrt
  2. Vrt
  3. Gnojiva i preparati
  4. Gljive za uzgoj

Komplet za uzgoj kućnih gljiva Bukovača

Broj artikla: 
6806583606
13
6806583606
13
39 € 
34 €
Početak: 2025.03.18   Dok zalihe traju!
Štednja 5 €

Uzgoj bukovača kod kuće BALOT micelija bukovače

Oyster gljiva Kućni uzgoj BALOT micelij Oyster gljiva

  • Detalji proizvoda
  • Mišljenja
Detalji proizvoda

Opis

Oyster gljiva Kućni uzgoj BALOT micelij Oyster gljiva

Oyster gljiva Gotovi set za uzgoj kod kuće iu vrtu

  • Pakiranje uključuje 9,5 L gotova podloga – cca 3kg (+/- 600g)

NAPOMENA: podloga može imati manju/veću težinu zbog promjenjive vlažnosti !!!

  • Svježe gljive iz vlastitog uzgoja
  • Čvrste i svježe gljive tijekom cijele godine.
  • Visoke vrijednosti okusa, ljekovitosti i mirisa.

Gljive rastu na temperaturama od 10 do 20 stupnjeva Celzijusa

Prva berba nakon otprilike 2 tjedna

Dimenzije kartona (mushroomnic): 30 cm x 20 cm x 16 cm

Paket uključuje detaljne upute za uzgoj i zanimljive recepte.

Kupujete micelij iz trenutnih isporuka, pohranjen na hladnom mjestu (+6 st.). To osigurava izvrsnu kvalitetu i svježinu proizvoda, te jamči dobivanje gljiva s vlastitog uzgajališta.

Gljiva kamenica Kućni uzgoj BALOT micelij Gljiva kamenica Proizvođač ostalo

SKRAĆENA UPUTA ZA UZGOJ Oyster gljive:

Gotova kultura gljiva kamenica već je obrasla micelijem i na temperaturama od +10 do +24 stupnja daje prvu berbu unutar 1-3 tjedna.

1. Visoka vlažnost zraka je neophodna za dobar rast.

Molimo ostavite kulturu u foliji. U njemu postoje rupe ili rezovi iz kojih će izrasti gljive u obliku ( grozdova, moguće je da su rupe zalijepljene - to je ono što ponekad radimo, kako biste spriječili prerano rast gljivica - u tom slučaju uklonite tape)

Postavite kulturu na tiho, zasjenjeno i vlažno mjesto (under the bush, tree) s visokom vlagom zraka (optimalno cca. 90%). Vlažnost se može povećati prekrivanjem kulture prozirnom folijom na udaljenosti od približno 50 cm.

Gljive kamenice rastu na temperaturi od cca. +8 do +25 stupnjeva (optimalno +20 stupnjeva)

2. Nekoliko dana nakon postavljanja kulture mogu se pojaviti prva plodna tijela.

3. Nakon svakog vala žetve kultura se pauzira 1-4 tjedna, a pri niskoj vlažnosti čak i duže. Također tijekom tog vremena, oko kulture treba održavati visoku vlažnost zraka.

4. Nenjegovana kultura može se osušiti i postati neaktivna - gljive neće rasti. Ako želite ponovno skupljati gljive, može se aktivirati povećanjem vlage.

5. Nakon otprilike 3-4 mjeseca ili nakon dobivanja 1 do 5 kg žetve, kultura iscrpljuje svoje plodne mogućnosti.

Mišljenja
Budite prvi koji napiše mišljenje!
Pišem mišljenje!
Korisnički račun
  • Ulazak
  • Prijava
  • Moj profil
  • U košaricu
  • Moji favoriti
Obavještavanje
  • Opći uvjeti
  • Pravila o privatnosti
  • Sigurna kupovina
  • Prijevoz
  • kontakti
KAMENÍK Monika Kameníková Mäsiarová
  • 34-480 Jablonka, Magurska 8
  • +385(0)900011
  • info@kamenik.hr
  • facebook

  • twitter

  • pinterest

  • instagram

Lorem ipsum dolor
  • lorem
  • ipsum dolor
  • sit amet
  • lorem
  • consectetur
stripe_com
  • BlackFriday 836
  • Djeca 50975
  • Kuća i vrt 123542
  • Elektronika i kućanski aparati 7731
  • Kultura i zabava 1577
  • Ljepota i zdravlje 28984
  • Moda 501
  • Supermarket 7634
  • Sport i turizam 4955
  • Auto oprema i pribor 4088
  • OPĆI UVJETI POSLOVANJA
  • REKLAMACIJE I POVRAT
  • KONTAKT
  • BLOG
Prebacivanje
  • hu
  • hr
Valuta
Kupac povratnik
Prijava
Postavke kolačića
Naša web stranica koristi kolačiće potrebne za osnovni rad. Za širu funkcionalnost možete omogućiti marketinškim kolačićima da prihvate Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.